Blog

Επώδυνο Σύνδρομο Κροταφογναθικής Διάρθρωσης
Επανορθωτική Χειρουργική

Επώδυνο Σύνδρομο Κροταφογναθικής Διάρθρωσης.

Ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων κάποια στιγμή έχει βιώσει απροσδιόριστους πονοκεφάλους/ ημικρανίες, πόνους στα αυτιά ή ακόμα έχει ακούσει ήχους κατά τη διάνοιξη ή κλείσιμο του στόματος. Η συχνότερη αιτία εμφάνισης τέτοιου είδος συμπτωμάτων είναι αυτό που αποκαλούμε σύνδρομο δυσλειτουργίας κροταφογναθικής διάρθρωσης (ΚΓΔ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
NueVibe method
Αισθητική Προσώπου

NueVibe®: μια πρωτοποριακή μέθοδος.

To Botox προλαμβάνει ή μειώνει τα σημάδια της γήρανσης μειώνοντας τη μυϊκή δραστηριότητα. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη διόρθωση ρυτίδων στο μέτωπο (Forrehead lines), το μεσόφρυδο (Frown lines) και το πόδι της χήνας (Crow’s lines).
Η ομάδα της MyOms χρησιμοποιεί το NueVibe®, μια πρωτοποριακή μέθοδο σχεδόν ανώδυνης εφαρμογής ενέσιμων κοσμητικών θεραπειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Συγγενείς Δυσπλασίες
Επανορθωτική Χειρουργική

Συγγενείς δυσπλασίες. Επανορθωτική γναθοπροσωπική χειρουργική.

Η επανορθωτική γναθοπροσωπική χειρουργική επικεντρώνεται στην αποκατάσταση αισθητικών και λειτουργικών διαταραχών στην περιοχή του προσώπου, του στόματος και των γνάθων. Οι διαταραχές αυτές μπορεί να σχετίζονται με συγγενείς καταστάσεις, τραύμα ή ογκολογικές επεμβάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Virtual Surgical Planning
Καινοτομίες

Virtual Surgical Planning. Η νέα εποχή στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική προσώπου.

Η κλινική μας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας την πλέον σύγχρονη και προηγμένη τεχνολογία τρισδιάστατης ανάλυση και εικονικού χειρουργικού σχεδιασμού (Virtual Surgical Planning), προσφέροντας το βέλτιστο δυνατό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΟΥΛΙ (ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΓΝΑΘΟΥ)
Αισθητική Προσώπου

Αισθητική διόρθωση στο προγούλι (περίγραμμα γνάθου).

Η αισθητική διόρθωση στο προγούλι (διπλοσάγονο) και η διαμόρφωση ενός καλοσχηματισμένου περιγράμματος γνάθου (Jaw-line Contouring) μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά σε ολόκληρο το πρόσωπο, προσφέροντας σας μια πιο νεανική, ελκυστική και λαμπερή εμφάνιση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
BIO FILLER ΜΕ PLASMA GEL ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
Αισθητική Προσώπου

BIO FILLER με Plasma Gel: Μία επαναστατική μέθοδος υπέρ της νεότητας.

Τα Biofillers με plasma gel αποτελούν την τελευταία εξέλιξη στον τομέα της κοσμητικής ιατρικής. Η καινοτόμα και επαναστατική αυτή μέθοδος θεωρείται πλέον ένα σημαντικό εργαλείο για την αναζωογόνηση και την τόνωση της επιδερμίδας, με πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ
Αισθητική Προσώπου

Αισθητικές παρεμβάσεις στα χείλη.

Από αμνημονεύτων χρόνων, τα χείλη, όπως και τα μάτια θεωρούνται οι δύο πιο όμορφες περιοχές στο πρόσωπο ενός άνδρα ή μίας γυναίκας. Τα χείλη κι η περιστοματική περιοχή, λοιπόν, αποτελούν πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά για την αισθητική του προσώπου, αλλά και την γενικότερη εμφάνιση του ατόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Κανθοπλαστική
Αισθητική Προσώπου

Κανθοπλαστική (Cat Eyes Surgery).

Βλεφαροπλαστική είναι η επέμβαση με την οποία μπορούμε να αλλάξουμε τα αισθητικά χαρακτηριστικά των βλεφάρων, επαναφέροντας τη λάμψη και τη ” ξεκούραστη” όψη που προοδευτικά χάνουν με την ηλικία. Η έξω κανθοπλαστική (Lateral Canthoplasty) είναι η επέμβαση με την οποία μπορούμε να αλλάξουμε θέση στην έξω γωνία των βλεφάρων κάνοντας το βλέμμα να δείχνει πιο νεανικό και θελκτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Ογκολογία

Πρωτοποριακή Ογκολογική Εκτομή και Αποκατάσταση Γνάθου και Προσώπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία μια πρωτοποριακή και πολύωρη (17 ώρες) επέμβαση ογκολογικής εκτομής καρκίνου στόματος και κάτω γνάθου, με ταυτόχρονη αποκατάσταση του ογκολογικού ελλείμματος με αυτομεταμόσχευση οστού και δέρματος από το πόδι, στη Γναθοπροσωπική Κλινική του 424 Γ.Σ.Ν.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
dr.chatzistefanou_myOMS.gr_oral
Καρκίνος Στόματος

Καρκίνος στόματος.

Για τον καρκίνο στόματος, μια σχετικά άγνωστη αλλά επιθετική μορφή καρκίνου που εμφανίζεται με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα, τις μορφές με τις οποίες εκδηλώνεται αλλά και τον πλέον σύγχρονο τρόπο αντιμετώπισής του, μας μιλά ο Δρ. Ιωάννης Χατζηστεφάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Υπνική άπνοια
Άπνοιες Ύπνου

Αποφρακτικές Άπνοιες Ύπνου | Ένα καθημερινό πρόβλημα που έχει οριστική λύση!

Για τις αποφρακτικές άπνοιες ύπνου, μία πάθηση που πλέον, απασχολεί ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, παγκοσμίως, τα συμπτώματα που παρουσιάζει, κυρίως, όμως για τις νέες, αποτελεσματικές τεχνικές αντιμετώπισής τους, μας μιλά ο Δρ. Ιωάννης Χατζηστεφάνου MD, PhD, aFACS,, Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, Διευθυντής Β’ Γναθοπροσωπικής Κλινικής, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Επιστημονικός Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.
Άρθρο δημοσιευμένο στο tovima.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
υπνική άπνοια
Άπνοιες Ύπνου

Πρωτοποριακή επέμβαση σε ασθενή με βαριά υπνική άπνοια.

Άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα της βαριάς υπνικής άπνοιας, που αντιμετώπιζε 43χρονος ασθενής, έδωσε μια πρωτοποριακή επέμβαση με συνδυασμένη χειρουργική αντιμετώπιση στο Ιατρικό Διαβαλκανικό.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Search myoms.gr