Πρωτοποριακές Επεμβάσεις

Πρωτοποριακή Επέμβαση υπολογιστικά καθοδηγούμενης ογκολογικής εκτομής κάτω γνάθου
Πρωτοποριακές Επεμβάσεις

Πρωτοποριακή Επέμβαση υπολογιστικά καθοδηγούμενης ογκολογικής εκτομής κάτω γνάθου.

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία για 1η στην Ελλάδα υπολογιστικά καθοδηγούμενη υφολική ογκολογική γναθεκτομή κάτω γνάθου. Η πρωτοποριακή και πολύωρη αυτή επέμβαση ογκολογικής εκτομής καρκίνου στόματος και κάτω γνάθου, σχεδιάστηκε με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία αιχμής, ώστε να εξασφαλιστεί η πλήρης αφαίρεση του καρκίνου αλλά και η άρτια λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση του ασθενούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Πρωτοποριακή Επέμβαση υπολογιστικά καθοδηγούμενης αποκατάστασης προσώπου και γνάθου με αυτομεταμόσχευση οστού από το πόδι (περόνη)
Πρωτοποριακές Επεμβάσεις

Πρωτοποριακή Επέμβαση υπολογιστικά καθοδηγούμενης αποκατάστασης προσώπου και γνάθου με αυτομεταμόσχευση οστού από το πόδι (περόνη).

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία για 1η στην Ελλάδα υπολογιστικά καθοδηγούμενη αποκατάστασης προσώπου και γνάθου με αυτομεταμόσχευση οστού από το πόδι (περόνη). Η πρωτοποριακή και πολύωρη αυτή επέμβαση αποκατάστασης της περιοχής του προσώπου και της κάτω γνάθου, μετά από ευρεία ογκολογική εκτομή για καρκίνου στόματος, σχεδιάστηκε με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία αιχμής. Με τον τρόπο αυτό επιτεύχθηκε μια άρτια λειτουργική (ομιλία, κατάποση, μάσηση) και αισθητική (περίγραμμα κάτω γνάθου και προσώπου) αποκατάσταση του ασθενούς, ώστε να μπορέσει να επανενταχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα στη κανονικότητα της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Search myoms.gr