ΝΕΑ-ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ετήσιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου
Επανορθωτική Χειρουργική

Ομιλητής στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογίας Κεφαλής και τραχήλου.

Στο ετήσιο συνέδριο της «Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου» παρουσιάσαμε τη 1η στην Ελλάδα υπολογιστικά κατευθυνόμενη δημιουργία «νέας» γνάθου με αυτομεταμόσχευση από το πόδι (περόνη), σε ασθενή με προχωρημένου σταδίου καρκίνο στα ούλα της κάτω γνάθου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Πάρεση Προσωπικού Νεύρου
Επανορθωτική Χειρουργική

Πάρεση προσωπικού νεύρου | Δυναμική αποκατάσταση.

Το προσωπικό νεύρο είναι υπεύθυνο για τη νεύρωση και τη λειτουργία των «μιμικών μυών» του προσώπου, των μυών δηλαδή με τους οποίους γίνονται οι διάφορες εκούσιες (κλείσιμο των ματιών, χαμόγελο, σήκωμα το φρυδιών, κ.α.) ή ακούσιες (εκφράσεις) κινήσεις του προσώπου.

Η πάρεση, η κατάργηση δηλαδή της λειτουργίας , του προσωπικού νεύρου οδηγεί σε ποικίλου βαθμού διαταραχή της φυσιολογικής λειτουργίας των «μιμικών μυών» του προσώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
επανορθωτική ρινοπλαστική
Αισθητική Προσώπου

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ Ρινοπλαστική για 1η φορά στο κόσμο!

Επανορθωτική ρινοπλαστική είναι η εκτεταμένη ανακατασκευή των δομών της ρινός προκειμένου να αποδοθεί το επιθυμητό αισθητικό (εμφάνιση) και λειτουργικό (φυσιολογική αναπνοή) αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Επώδυνο Σύνδρομο Κροταφογναθικής Διάρθρωσης
Επανορθωτική Χειρουργική

Επώδυνο Σύνδρομο Κροταφογναθικής Διάρθρωσης.

Ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων κάποια στιγμή έχει βιώσει απροσδιόριστους πονοκεφάλους/ ημικρανίες, πόνους στα αυτιά ή ακόμα έχει ακούσει ήχους κατά τη διάνοιξη ή κλείσιμο του στόματος. Η συχνότερη αιτία εμφάνισης τέτοιου είδος συμπτωμάτων είναι αυτό που αποκαλούμε σύνδρομο δυσλειτουργίας κροταφογναθικής διάρθρωσης (ΚΓΔ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Συγγενείς Δυσπλασίες
Επανορθωτική Χειρουργική

Συγγενείς δυσπλασίες. Επανορθωτική γναθοπροσωπική χειρουργική.

Η επανορθωτική γναθοπροσωπική χειρουργική επικεντρώνεται στην αποκατάσταση αισθητικών και λειτουργικών διαταραχών στην περιοχή του προσώπου, του στόματος και των γνάθων. Οι διαταραχές αυτές μπορεί να σχετίζονται με συγγενείς καταστάσεις, τραύμα ή ογκολογικές επεμβάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Πρωτοποριακή Επέμβαση υπολογιστικά καθοδηγούμενης ογκολογικής εκτομής κάτω γνάθου
Πρωτοποριακές Επεμβάσεις

Πρωτοποριακή Επέμβαση υπολογιστικά καθοδηγούμενης ογκολογικής εκτομής κάτω γνάθου.

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία για 1η στην Ελλάδα υπολογιστικά καθοδηγούμενη υφολική ογκολογική γναθεκτομή κάτω γνάθου. Η πρωτοποριακή και πολύωρη αυτή επέμβαση ογκολογικής εκτομής καρκίνου στόματος και κάτω γνάθου, σχεδιάστηκε με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία αιχμής, ώστε να εξασφαλιστεί η πλήρης αφαίρεση του καρκίνου αλλά και η άρτια λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση του ασθενούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Πρωτοποριακή Επέμβαση υπολογιστικά καθοδηγούμενης αποκατάστασης προσώπου και γνάθου με αυτομεταμόσχευση οστού από το πόδι (περόνη)
Πρωτοποριακές Επεμβάσεις

Πρωτοποριακή Επέμβαση υπολογιστικά καθοδηγούμενης αποκατάστασης προσώπου και γνάθου με αυτομεταμόσχευση οστού από το πόδι (περόνη).

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία για 1η στην Ελλάδα υπολογιστικά καθοδηγούμενη αποκατάστασης προσώπου και γνάθου με αυτομεταμόσχευση οστού από το πόδι (περόνη). Η πρωτοποριακή και πολύωρη αυτή επέμβαση αποκατάστασης της περιοχής του προσώπου και της κάτω γνάθου, μετά από ευρεία ογκολογική εκτομή για καρκίνου στόματος, σχεδιάστηκε με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία αιχμής. Με τον τρόπο αυτό επιτεύχθηκε μια άρτια λειτουργική (ομιλία, κατάποση, μάσηση) και αισθητική (περίγραμμα κάτω γνάθου και προσώπου) αποκατάσταση του ασθενούς, ώστε να μπορέσει να επανενταχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα στη κανονικότητα της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Search myoms.gr